Nieuwbouw

We hebben inmiddels verschillende nieuwbouwprojecten gerealiseerd welke variëren van de Volta polyester sloep tot ons nieuwste model, de T-Liner 8.50 Cabrio.

Botenservice Tatje onderscheidt zich door volledig op maat te bouwen. Wij vinden het een uitdaging om samen met de nieuwe eigenaar tot het meest optimale resultaat te komen, waarbij de wensen van de klant centraal staan.
Wij kunnen zowel in staal als aluminium bouwen, waardoor het mogelijk is om een 100% custom made product te leveren.

Voor meer informatie en specificaties neemt u vrijblijvend contact met ons op.

T-liner 7.60 Cabin

Deze moderne versie van de bekende watertaxi's in Rotterdam dankt haar schoonheid aan de moderne vormgeving in combinatie met de authentieke uitstraling. Door het deels vaste dak is de boot zeer gebruiksvriendelijk en is het mogelijk om in alle weersomstandigheden te varen.

Voor meer informatie over de T-Liner 7.60 Cabin


lees meer 

T-Liner 8.50 Cabrio

De sportieve T-Liner 8.50 Cabrio kan wel de ultieme weekender genoemd worden. Door de praktische indeling heeft de boot slaapruimte voor 2-4 personen en biedt de boot comfort en gebruiksgemak. Door de aluminium bouw kunnen we maatwerk leveren en de boot geheel naar wens afbouwen.

Voor meer informatie over de T-Liner Cabrio


lees meer 

Autoboot

De autoboot is een schip naar een klassiek ontwerp. Deze boot is vooral bekend als watertaxi bij Hotel New York in Rotterdam. Het eerste exemplaar, welke in 1990 door de Gebroeders Tatje werd gebouwd, vaart nog elke dag op de onstuimige Maas. In totaal is er met 7 taxi-autoboten meer dan 120.000 uur gevaren. Daarmee heeft dit schip zichzelf bewezen als uiterst betrouwbaar. Er zijn tevens autoboten gebouwd... lees meer 

Salonboot

Deze salonboot is geschikt voor maximaal 12 personen en beschikt over een kachel en toilet. De boot is elektrisch aangedreven en leent zicht dus bij uitstek voor varen in natuurgebieden. De boot is zodanig ingericht dat hij zeer geschikt is voor kleine feestelijke aangelegenheden of vergaderingen.
lees meer 

Volta 5.40 / 6.35

De Volta is de ultieme fluisterboot gebleken. Al vanaf 1997 wordt dit model in eigen beheer gebouwd. Inmiddels varen er in Nederland ruim 85 Volta’s in de verhuur, maar ook voor particulier gebruik is de sloep zeer geschikt. Doordat de motor onder het achterdek is gebouwd is er zeer veel binnenruimte in de boot. De Volta 5.40 biedt plaats voor 8 passagiers, in de Volta 6.35 is plek... lees meer 

Scheepsmotoren

YanmarBotenservice Tatje is dealer van Yanmar scheepsmotoren. Wij verzorgen het complete technisch onderhoud aan uw motor. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor alle onderdelen en accessoires van Yanmar, maar ook voor ander merken zijn wij u graag van dienst. BellmarineAls leverancier en select installateur van Bellmarine motoren kunnen wij u ook op het gebied van elektrisch varen adviseren. Met ruim 2000 varende systemen is Bellmarine een begrip... lees meer